Videochat studio – Despre noi și webcam modeling

Angajari-videochat.ro este un studio de angajari videochat parte din rețeaua Glam Chat, unul dintre cele mai renumite și cu experiență site-uri de webcam modeling din România.

Videochat studio angajari-videochat.ro susține modelele de top
Videochat studioangajari-videochat.ro susține modelele de top

Studioul este înființat de un fost model de top, cu peste 8 ani de experiență la activ ca și host și mai mult de 100 de prezențe în top 10 site-uri de videochat Romania și webcam modeling.

În cadrul studioului nostru, ne așteptăm să primim modele ambițioase care își doresc să obțină cât mai mult de la viață, atât prin independență financiară cât și printr-o carieră de lungă durată ca model videochat.

Față de alte studio-uri de pe piață, metodele pe care noi le aplicăm și pentru care sunt trainuite modele noastre sunt neconvenționale și inovative, față de un job de la un alt studio chat. Ne străduim să fim întotdeauna deasupra compețiției și să ușurăm cât mai mult posibil munca echipei noastre din care poți face și tu parte.

Față de un videochat studio tipic întâlnit peste tot, noi ne tratăm toate modelele nu ca niște angajate și ca și parteneri de afaceri, iar toate deciziile care te privesc vor fi luate împreună cu tine pentru a îți aduce cât mai multe beneficii pe termen lung, cu obligația păstrării confidențalității asupra datelor și identității tale, cum am făcut de-a lungul timpului în cadrul Angajari-videochat.ro.

Parte din echipa noastră momentan fac Isabelle, Cristina și Mihaela. Ele fac parte din echipa noastră de peste 10 ani de zile și sunt persoanele care te vor ajuta să te integrezi cât mai bine în lumea videochatului și care îți vor împărtăși din experiența lor personală pentru a te ajuta pe tine să nu faci anumite greșeli pe care multe alte modele de videochat le fac la început, fiind în mod greșit îndrumate de către alte studiouri de pe piață.

Succesul nostru pe piață și durata de timp îndelungată de când activăm in acest domeniu sunt dovezile clare ale faptului că ne facem treaba ca la carte și că întotdeauna ne-am tratat partenerii cu respect și încredere pentru o colaborare cât mai de succes de ambele părți în domeniul de webcam modeling.

Pe lângă faptul că vei câștiga bani și vei avea parte de independența pe care ți-o dorești, te vom ajuta să te simți ca în cadrul unei mari familii și îți vom acorda mereu sprijinul și suportul necesar de care ai nevoie pentru a te urca pe culmile succesului.

Lasă un comentariu