Înscrie-te acum – Videochat studio

 

Avantajul de a lucra în sistemul mulți-sites este că modelul poate acumula incasări foarte mari, de până la 20 mii de dolari la 2 săptămani. Înscrie-te acum la un Videochat studio de top.

 

Aplică acum – Videochat studio

Completează acum acest formular pentru a începe procesul de înscriere la Glam Chat Studio.
Odată ce te-ai înregistrat, unul din reprezentantii studioului te va contacta pentru programarea interviului.
Sex*
Glam Chat Studio nu obligă în nici un fel nici unul dintre modele să performeze pe websiteul nostru. Toate modelele noastre își doresc să facă asta și acționează în mod complet voluntar.
Prin trimiterea acestui formular, confirmați faptul că sunteți persoana a căror date au fost introduse în acesta și nu completați acest formular în numele altcuiva. De asemenea confirmați faptul că aveți vârsta legală în conformitate cu legislația în vigoare, că sunteți de acord cu termenii și condițiile Glam Chat Studio și că vă doriți să deveniți un model webcam pentru adulți. Veți primi un e-mail cu instrucțiuni ulterioare la scurt timp după completarea acestui formular.

CONTACT


Ne puteți de asemenea contacta la:
glamchatstudio@gmail.com
0735 009 009
Click pentru WhatsApp


Sau urmări pe:
Facebook

CE SPUN MODELELE NOASTRE

Iubesc să fiu un model Glam Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig aici în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

DESPRE GLAM CHAT STUDIO

Studioul nostru, iti creaza oportunitatea, prin castigurile care ti le garanteaza (daca esti dispusa sa muncesti), sa iti indeplinesti foarte multe vise, sa vezi lumea si sa iti cumperi aproape tot ce iti doresti, sa iti cladesti un viitor frumos. Venind in colectivul nostru, o sa afli de la colegele tale, ca promisiunile noastre, sunt REALITATE, nu doar vorbe. Te asteptam, sa iti demonstram ca toate promisiunile noastre, iti vor schimba viata in bine.