Despre noi – Cum să devii un model videochat la Glam Chat Studio

GlamChatStudio este un studio profesional de videochat înființat de un fost model videochat de top, cu o experiență de 8 ani activi ca host, cu peste 100 de prezente în top 10 al primului site de videochat din România.

GlamChatStudio nu este un studio de genul corporație cu sute de modele și angajați, reusind in acest fel sa aloce mai mult timp modelelor, asta ducand la cresterea castigurilor, Glamchatstudio pune accent pe calitate, pe ajutorul oferit modelelor pentru a atinge perfomante financiare remarcabile, Suntem un studio foarte respectat și cunoscut în industria videochat pentru seriozitate, performanță și inventivitate. Deși lucrăm în sfera adult, videochatul nu înseamnă neapărat nuditate.

Trainingul modelelor este facut în așa fel încât clienții care intra in chat, să uite pentru ce au venit și să se îndrăgostească de personalitatea modelului nu de corpul ei.

Oportunități – Model videochat

La GlamChatStudio ne pregătim modelele încă din prima zi punându-le la dispoziție un trainer personal cu o experiență de aproape 15 ani și care îți va explica absolut toate situațiile prin care poți trece de-a lungul colaborării noastre, mai mult te va ajuta în fiecare zi atât timp cât este necesar până te vei putea descurca singură.

Dedicația noastră pentru ceea ce facem în Videochat România

În studioul nostru nu practicăm videochatul convențional pe care-l știu toți din mass-media, avem propriile noastre strategii testate în cei aproape 18 ani de experiență cu rezultate remarcabile.

Ambiție – definiția unui studio de chat

GlamChatStudio este alegerea modelelor ambițioase care nu se mulțumesc cu puțin, care vor mai mult de la viață, care vor să fie independente financiar și să-și construiască propria viață lipsită de griji financiare.

CE SPUN MODELELE NOASTRE
Iubesc să fiu un model Glam Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig aici în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

Nu este nimic înjositor și nimic ilegal, este o meserie ca oricare alta, și dacă o faci cum trebuie, și când trebuie, îți poți clădi chiar o carieră în domeniu, ajungând la câștiguri totale pe care nu le poți încasa, în aproape nici un alt domeniu, într-un timp atât de scurt.

DESPRE GLAM CHAT STUDIO
Studioul nostru, iti creaza oportunitatea, prin castigurile care ti le garanteaza (daca esti dispusa sa muncesti), sa iti indeplinesti foarte multe vise, sa vezi lumea si sa iti cumperi aproape tot ce iti doresti, sa iti cladesti un viitor frumos.

Venind in colectivul nostru, o sa afli de la colegele tale, ca promisiunile noastre, sunt REALITATE, nu doar vorbe. Te asteptam, sa iti demonstram ca toate promisiunile noastre, iti vor schimba viata in bine.