Mihaela – Trainer Videochat

Mihaela

Bună, numele meu este Mihaela, sunt trainer și cu ajutorul meu o să devii un model de top. În decursul celor 4 ani de când sunt trainer la GlamChatStudio am crescut multe modele de top. Sunt o fire calmă, răbdătoare și foarte înțelegătoare pentru că și eu am fost că tine.

Cu o experiență de 8 ani ca model independent, acum 4 ani m-am hotărât să devin trainer. Aveam nevoie de o schimbare dar nu vroiam să părăsesc acest domeniu pentru că îmi place foarte mult să lucrez cu oamenii.

La GlamChatStudio a trebuit să învăț cum este să fii de cealaltă parte a monitorului și am constatat că îmi place mai mult decât am crezut. Dacă ești o fire ambițioasă și vrei mai mult de la viață îți promit că te voi ajuta să-ți construiești un viitor frumos, voi sta lângă tine în fiecare minut și te voi ajuta să obții încasări fabuloase.

Pentru mine, cea mai mare satisfacție este să-mi văd modelele pe care “le cresc” din prima lor zi în topul site-urilor. La noi în studio te vei simți ca într-o familie unde fiecare ne ajutăm, ne înțelegem, empatizăm și ne bucurăm împreună la sfârșit, când tu o să devii un model de top.

Te asigur că toată munca pe care o vom depunde împreună, va merita!

CE SPUN MODELELE NOASTRE
Iubesc să fiu un model Glam Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig aici în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

Nu este nimic înjositor și nimic ilegal, este o meserie ca oricare alta, și dacă o faci cum trebuie, și când trebuie, îți poți clădi chiar o carieră în domeniu, ajungând la câștiguri totale pe care nu le poți încasa, în aproape nici un alt domeniu, într-un timp atât de scurt.

DESPRE GLAM CHAT STUDIO
Studioul nostru, iti creaza oportunitatea, prin castigurile care ti le garanteaza (daca esti dispusa sa muncesti), sa iti indeplinesti foarte multe vise, sa vezi lumea si sa iti cumperi aproape tot ce iti doresti, sa iti cladesti un viitor frumos.

Venind in colectivul nostru, o sa afli de la colegele tale, ca promisiunile noastre, sunt REALITATE, nu doar vorbe. Te asteptam, sa iti demonstram ca toate promisiunile noastre, iti vor schimba viata in bine.