Avantajele unui model la studio videochat – Descoperă

Meseria de model intr-un studio videochat a castigat teren pe piata muncii in ultimii ani. Aceasta popularitate are la baza un pachet cu beneficii considerabile de care se poate bucura orice model.

Studiile arata ca, in ultimii ani, aproape 65% din barbatii cu varstele cuprinse intre 35 si 65 de ani din tari dezvoltate ale lumii, apeleaza la diferite forme de videochat, cu o medie a cheltuielilor lunare pe aceste servicii de 300$ si in crestere.

Castiguri mari

Castigurile din videochat sunt, probabil, principalul punct de interes cand vine vorba de un job de model, acestea fiind cu mult peste medie fata de salariile in alte domenii. Un model incepator poate castiga începând de la 10.000 de lei pe luna in sus, garantat.

Modelele beneficiaza de training profesional

Un model sociabil, carismatic, plin de viata si determinare are sanse sa castige mari sume de bani. Aceste sanse crescand semnificativ cand un model are in spate o echipa pregatita sa il ghideze spre succes pas cu pas. Acesti experti asigurandu-se si ca modelele lucreaza intr-un spatiu placut si ca, acestea, la randul lor devin profesioniste.

Dobandirea unor cunostinte de psihologie

Interactionand cu diverse tipologii de oameni modelele de videochat dobandesc o suma de calitati si cunostinte psihologice. Fiind o meserie care necesita interactiune constanta cu oamenii, a fii model presupune empatie si stapanirea artei conversationale, acest lucru fiind un bun exercitiu de dezvoltare personala.

Intarirea increderii in sine

Pe langa avantajele profesionale, intarirea increderii in propria persoana este un avantaj personal semnificativ. Lucrand constant cu oameni, modelele se dezvolta atat in plan profesional cat si in plan personal, devenind femei puternice si independente, constiente de potentialul lor si de succesul pe care il pot atinge prin munca.

Este un job legal

Controversele din jurul acestui domeniu de activitate promoveaza o idee complet falsa, munca unui model videochat Romania este perfect legala. Videochat-ul este o meserie ca oricare alta, reglementata prin Legea 196/2003 si completata prin legea 496/2004. Modelele lucreaza in baza unui contract, castigurile lor fiind transparente si supuse impozitarii specifice.

Program flexibil

Acest program flexibil, este facut dupa bunul tau plac pentru a te simti cat mai bine. Dupa 6 luni de lucru in studio te poti muta acasa, avand absolut toate privilegiile pe care le aveai in studio, inclusiv tot suportul de care ai nevoie pentru a nu simti nicio diferenta in ceea ce priveste incasarile. Inca un avantaj al programului flexibil este ca ai timp pentru tine, facand mentinerea unui hobby sauurmarirea unui vis posibila.

Exista discretie si anonimat

Este imposibil ca persoanele din spatele monitorului sa afle detalii despre fetele din fata camerelor. Platformele pot bloca utilizatorii din anumite tari, printre care, bineinteles, si Romania. Facand imposibil ca anumite persoane sa afle detalii pe care nu doresti sa le impartasesti.

Esti o celebritate

Fanii, admiratorii tai te vor trata ca pe o printesa, te vor adora, te vor iubi pe tine, iar tu vei iubi acest sentiment.

Lasă un comentariu