Angajări studio videochat România

Fii model videochat independent | rețeaua Glam Chat Studio

Angajari la studio videochat Romania
Oferim beneficii garantate ca și model videochat la angajari-videochat.ro

Tu ești partenerul nostru de afaceri. Nu simpla noastră angajată. Vino acum la studio videochat https://angajari-videochat.ro.

Vino într-o echipă profesionistă, cu atmosferă relaxantă, axată pe nevoile și beneficiile tale reale! Fiind înființată tocmai de un fost model de top, cu zeci de distincții și peste 100 de prezențe în top 10, îți garantăm tact și profesionalism, cât și siguranță la locul de muncă. Noi îți punem in valoare potențialul!

Ca studio videochat, deși ne mândrim cu performanțele noastre financiare, ținem foarte mult să punem accent pe bunăstarea modelului in functie de nevoile sale proprii. Noi oferim oportunitatea de a-ți îndeplini toate visele într-un timp scurt prin câștigurile făcute la noi. Modele de videochat din studioul nostru îți vor confirma personal că noi suntem cea mai bună alegere.

In videochat, fiind o industrie în dezvoltare, este ușor să găsești diferite oferte, modelele de videochat sunt acaparate de site urile care promit milioane de euro și o viata fără griji. In acest domeniu nu mai există prejudecăți! Astfel incat este de înțeles că din ce în ce mai multe modele la început de drum nu știu ce studio chat să aleagă.

Este foarte greu să deosebești ofertele „prea frumoase să fie adevărate” de cele realistice. Noi venim în ajutorul tău și îți promitem transparență 100%, fiindcă noi chiar apreciem modelele cu care lucrăm și dorim o colaborare plăcută pentru ele.

Până la urmă, datorăm totul fetelor noastre super-modele, prioritățile lor sunt și prioritățile noastre. Mereu.

Cu ce venim noi diferit în industria videochat ro?

Avantajul nostru de a lucra cu mai multe site-uri conferă câștiguri imense, de până la 20 mii de dolari la 2 săptămâni.

Suntem un studio videochat foarte respectat, punem mereu accentul pe calitate. Garantăm că în 6 luni de lucru îți oferim posibilitatea de a te muta acasă, chiar dispunând de toate beneficiile din studio, aparatura necesară și tot sprijinul nostru pentru a te simți cât mai confortabilă și fericită!

Despre videochat se crede că implică doar nuditate… cu noi, oportunitățile tale sunt foarte diverse.

Nu va trebui să faci niciodată ceea ce nu îți dorești. Vrem să te simți stăpână pe propria afacere, stăpână pe tine și alegerile tale! Tu contezi, tu trebuie să te simți confortabilă. Nu vom vrea niciodată altfel.

Avem o mulțime de parteneriate cu diferite site-uri, însă după cum spuneam, vrem să alegem împreună cu tine ce se pliază pe personalitatea ta. Chiar din prima zi îți vom pune la dispoziție toate lucrurile necesare la studio videochat:

  • îmbrăcăminte
  • pantofi
  • bijuterii
  • propria ta trusă de machiaj, alcătuită doar din produse profesionale în valoare de 1500 euro
  • trainer personal cu o experiență de aproape 15 ani

Bani pe care nu va trebui să îi returnezi vreodată. Și, desigur, o ședință foto profesională pentru portofoliul tău de model videochat. Costurile ședinței sunt suportate de studio atât în țară cât și înafara țării.

Toate acestea sunt ale tale. Ținem foarte mult în a garanta toate condițiile optime dezvoltării tale individuale și că pe termen lung tu ești cel mai mare beneficiar al job-ului tău și prioritatea noastră cea mai mare.

Ce beneficii ai în acest studio videochat?

Nu ești doar un număr pentru noi, ești o colegă valoroasă.

Punem accentul pe siguranța și confidențialitatea ta completă. Nu este deloc vorba doar despre bani și profitul absolut. Nu ne tratăm propriile modele videochat ca pe niște simple angajate. Noi nu te vom dezamăgi niciodată.

Îți vom păstra mereu confidențialitatea și toate deciziile legate de cariera ta vor fi luate împreună, tu fiind în centrul atenției noastre. Ți se vor explica toate situațiile prin care vei trece dealungul colaborării noastre și trainerul va fi alături de tine atât timp cât vei avea nevoie!

Iti va fi incredibil de ușor să faci bani, simțindu-te bine și fiind total stăpână pe alegerile tale. Noi garantăm asta. Alături de noi, îți vei construi propria viață fără orice alte griji financiare! Suntem un studio videochat legal și ne-am tratat mereu partenerii cu respect.

Niciun angajat nu va divulga date cu caracter personal, fie el model sau trainer. În acest sens avem contracte cu clauze care stipuleaza clar interzicerea acestui lucru. Mereu vom pune modelele noastre pe primul loc, împreună cu siguranța lor și respectul pe care îl merită.

Nu ești doar un simplu model și vom pune accent pe asta ori de câte ori va fi nevoie, oferi mult mai mult de atât: farmec personal, conversație, propriul show de entertainment. Ești o artistă iar propria ta persoană este pânza pe care vei crea magie. De altfel, ai o șansă unică.

Care sunt cerințele noastre pentru a fi model videochat?

  • vârsta minimă 18 ani
  • vârsta maximă 40 ani
  • cunoștințe de limba engleză la nivel mediu; orice altă limbă străină cunoscută reprezintă un avantaj
  • disponibilitate de lucru 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână (îți poți alege singură cele 2 zile libere)
  • seriozitate și respect reciproc

Dorim să întâlnim modele adevărate: persoane ambițioase, persoane care vor mai mult și sunt gata de a cunoaște și dezvolta noi perspective. Nu vrem să ne numim un ”alt” studio de videochat, căutăm unicitate și perseverență în persoanele cu care colaborăm. Toate acestea pentru a oferi o experiență unicat.

Pentru noi nu contează și nu a contat niciodată cantitatea, ci calitatea. Ca studio videochat, și noi am dezvoltat propriile strategii pentru rețeta succesului și suntem în continuare în căutare de noi oportunități și orizonturi. Ne pasă de ceea ce facem și tratăm studioul ca pe propria afacere care merită dezvoltată și fructificată.

Ambiția și dedicația sunt cele mai mari valori ale noastre, de aceea căutăm modele cu care ne putem dezvolta și pe care le putem dezvolta, de aceea suntem atât de implicați în bunăstarea lor. Iar cei 18 ani de experiență și rezultate își spun cuvântul pentru studioul nostru. Am fost și vom fi întotdeauna profesioniști în abordarea noastră.

Unul dintre cele mai bune studiouri de videochat Romania!

Modelele noastre se simt printre cele mai fericite și respectate. Vino în echipa noastră ca să îți confirme chiar ele!

A fost o vreme în care videochatul era considerat tabu, dar în ziua de astăzi nu mai este cazul. Nu mai există niciun fel de prejudecăți, iar din ce în ce mai multe tinere optează pentru videochat!

De ce să nu faci și tu parte din cea mai bună echipă de videochat?

Ca model videochat îți vei îndeplini toate visurile, mai ales alături de noi. Si in echipa noastră vei găsi o familie gata să te ajute și să îți înțeleagă toate nevoile.

Deci…ce mai aștepți? Noi dorim să te primim cu brațele deschise în echipa noastră! Te vom transforma într-un adevărat model. Vom investi tot timpul și toate resursele necesare în cariera ta și vom fi alături de tine la fiecare pas. La noi, câștigi mult mai mult decât în orice alt domeniu.

Până la urmă, videochatul este o meserie ca oricare alta; meserie care făcută cum trebuie poate avea niște rezultate fabuloase în cariera ta. Vei putea să îți clădești un viitor sigur și frumos, exact cum îți dorești tu. Iar la noi nevoile tale vor fi mereu prioritizate și vei fi văzută ca un individ valoros.

Lasă un comentariu