Cristina – Manager & Head Trainer

Cristina

Numele meu este Cristina și sunt manager și head trainer la GlamChatStudio . Am început să lucrez în domeniul videochatului acum aproximativ 14 ani. Îmi căutam un job în urma unor evenimente neplăcute din viața mea și a familiei mele și vroiam să îmi scutesc mama de a mă mai întreține in facultate. Am învățat, am luat bursă de studiu timp de 2 ani, dar nu îmi ajungea. Așa că am sunat la primul anunț care promitea bani, avea ca cerință limba engleză și nu menționa nimic despre plecări in afara țării pentru că vroiam să știu că sunt în siguranță.

Atunci am cunoscut-o pe Isabelle și, fără să știu, acea zi a fost cea care mi-a schimbat întreaga viață.

Nu aveam așteptări mari. Am aflat că este vorba despre videochat. Știam, in linii mari, ce este și știam că mă voi descurca deși eram tânără, nu aveam experiență de viață și nici experiență în a avea un job. Dar știam că familia mea avea probleme și trebuia să ajut cumva.

Prima mea încasare: făcusem in 2 zile cât avea mama mea salariul lunar, după 25 de ani de muncă... 14 ani mai târziu, mi-am depășit și cele mai frumoase fantezii de ordin financiar.

Sunt o femeie care și-a dorit independență, care nu a putut să fie doar un accesoriu la brațul unui bărbat bogat care sa mă întrețină până îmi pălea frumsețea. Sunt o femeie care a muncit mult. Voi munci în continuare pentru că sunt conștientă că nu voi mai putea sa revin la viața plină de lipsuri, de dorințe neîmplinite, la momentele când așteptam să vină vara ca să primesc cei 200 de Ron destinați pentru haine de vară și, iarna, să primesc alți 200 de Ron destinați hainelor de iarnă. 200 de Ron...

Videochatul, deși un job nonconformist, m-a ajutat să învăț despre oameni. Poate este ultimul lucru la care vă gândiți când începeți acest job, dar vă va ajuta enorm. Veți cunoaște nenumărate tipologii umane și veți învăța să recunoașteți oamenii pentru ceea ce sunt cu adevărat și în viața reală.

Acesta este un bonus. Motivul principal pentru care trebuie să alegeți videochatul este că veți avea șansa unui start in această viață care, pentru mulți dintre noi, a devenit din ce in ce mai grea.

Am terminat, dar am renunțat la o facultate de 6 ani pentru că știam că nu îmi va aduce nici pe sfert banii doriți. In contextul în care nu vroiam să fiu încă o persoana care ia bani extra de la oameni și nici în străinătate nu îmi doream să plec.

Posibilitățile in țara noastră sunt limitate. Cu toții știm asta. Chiar și un bun profesionist, ajunge de abia aproape de pensie să simtă că are bani. Videochatul mi-a dat șansa să simt asta după doar câteva luni... Uneori, nici acum nu îmi vine să cred câte lucruri am putut realiza.

Vreau, din tot sufletul, ca și alte fete, așa cum am fost eu, sa aibă șansa pe care Isabelle mi-a acordat-o mie.

Vreau să vă fiu alături, să vă învăț tot ceea ce eu, la rându-mi, am învățat și am fost învățată.

Vreau sa vă arăt că aveți șansa la un trai mai mult decât decent, la un trai luxos, la o viață fără grija zilei de mâine atât pentru voi, cat și pentru cei dragi.

In videochat posibilitățile sunt infinite și vă aștept cu drag să vă ajut să simțiți asta. MERITAȚI să aveți o viață frumoasă!

CE SPUN MODELELE NOASTRE
Iubesc să fiu un model Glam Chat Studio! Visul meu a devenit realitate. Banii pe care îi câștig aici în câteva ore mi-au oferit stilul de viață pe care îl căutam.

Nu este nimic înjositor și nimic ilegal, este o meserie ca oricare alta, și dacă o faci cum trebuie, și când trebuie, îți poți clădi chiar o carieră în domeniu, ajungând la câștiguri totale pe care nu le poți încasa, în aproape nici un alt domeniu, într-un timp atât de scurt.

DESPRE GLAM CHAT STUDIO
Studioul nostru, iti creaza oportunitatea, prin castigurile care ti le garanteaza (daca esti dispusa sa muncesti), sa iti indeplinesti foarte multe vise, sa vezi lumea si sa iti cumperi aproape tot ce iti doresti, sa iti cladesti un viitor frumos.

Venind in colectivul nostru, o sa afli de la colegele tale, ca promisiunile noastre, sunt REALITATE, nu doar vorbe. Te asteptam, sa iti demonstram ca toate promisiunile noastre, iti vor schimba viata in bine.